• 26 iulie, 2016
  • Ovidiu Brunchea
  • Categorie: Blog

Cel mai scump apartament din lume: Are 5 etaje și se află la 170 de metri înălțime

Clădirea este prima de o asemenea înălțime construită în Monaco din 1980 și adăpostește în total 70 de apartamente, dar cel de la ultimul etaj este cel mai scump si cel mai luxos.

Cele 5 etaje ale apartamentului, de un lux orbitor, își merită fiecare bănuț – asta spun constructorii care se ocupă de ridicarea cladirii.

În piscina de la ultimul etaj al cădirii Tour Odéon ajungi, sau mai bine zis, aluneci ușor pe toboganul care pornește din balconul sufrageriei. Ca să nu mai adăugăm că, în timp ce te bălăcești, poși admira minunata Mare Mediterană.

Dacă piscina nu este pe placul tău, te poți relaxa la propriul centru spa, care se află doar un etaj mai jos. În cazul în care, totuși, vrei să ieși din casă la o plimbare prin oraș, ai la dispoziție propriul tău șofer, care este inclus în prețul apartamentului.

Te-ai săturat de restaurantele din Monaco? Nici o problemă! Te poți să te bucuri de bucătăria profesională de acasă, care vine cu proprii ei bucătari.

Și dacă te întrebai cât trebuie să plătești pentru a te bucura de tot acest confort, noi îți răspundem. 300.000.000 € (1.320.000.000 de lei) este suma cu care poți cumpăra apartamentul cu o privelişte de neuitat de la 170 m, asupra întregului principat Monaco.

Bathroom1 Bedroom Chaffeur Dining Lounge Marblebath Privatelobby Secondpool Spa Tower

sursa: www.magazinuldecase.ro